Vemma Bode


Drycken innehåller vitaminer, mineraler och (antioxidantrika fytonäringsämnen = naturliga växtföreningar som förebygger bland annat fetma och kroniska sjukdomar) i flytande form som snabbt tas upp av kroppen.

Innehåller: 
20g protein - Mot hunger och bra för muskelbrytningen. 
100mg naturligt koffein med EGCG - För att kicka igång kroppen med energi. 
L-Theanin - Är bra för koncentrationsförmågan, ger en avstressande effekt och finns tillexempel även i grönt te. 
CLA (conjugated linoleic acid) - Underlättar viktminskning och förbättrar kroppssammansättningen på ett långvarigt och hållbart sätt. 
Reservatrol - Sägs vara cancerhämmade, antiinflamatoriskt, virushämmade och även antiåldrande. 
Fibrer 7g - Behåller insulinnivåerna inom det normala värderna och behåller mättnadskänslan. 

Ett paket jag fick levererat för några dagar sedan och redan har börjat använda. Eftersom jag vet att denna produkt fungerat superbra på andra, lika så dom andra vemma produkterna så känns det självklart jätte kul att själv äntligen få en egen uppfattning om detta och sen att drycken enbart innehåller naturliga ingredienser som på ett eller annat sätt är bra för kroppen är bara positivt. Vemma Bode resulterar ofta i förbättrar imunförsvar samt viktminskning/muskelbyggnad. 

Är det någon utav er som är intresserade utav att testa Vemma eller veta mer (Finns alltså fler produkter från märket som alla har egna egenskaper) Får ni mer än gärna kontakta mig på: 
[email protected] 
Johanna Lundgren @ Facebook 


Kommentarer

Kommentera gärna här:

Ditt namn, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ej offentlig)

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0