Q/A - Må bättre


 Q: En till må bättre fråga då det inte står på hemsidan eller så. alltså får man gå på t ex "crossfit"pass osv som det finns i "grupper"? eller är det bara gymmet man får va i? kan du kanske förklara lite detaljerat i ett inlägg vad det innebär att träna på må bättre? förstår inte riktigt det här med alla dessa "pass" man kan gå på, förut var det ju bar att gymma fritt. tack, kram! /en som inte vågar fråga må bättre
A: Absolut kan jag försöka förklara lite mer detaljerat vad som ingår om du blir medlem på Må bättre! Öppettider är som sagt 04-24 varje dag, och då har du alltid tillgång till gymmet och även alla lokaler. Du får vara med på ALLA pass som sker, b l a; X-fit, bodycombat, zumba, easyline, bodypump osv (du ser alla pass på schemat↑) Både gym och gruppträning ingår i medlemskapet!
 
Förutom ditt medlemskort som du använder i dörren när det inte är bemannat, samt till att checka in på gym och pass får du också ett CSM-Travelpass, det är ett kort som gör att du kan träna på samtliga gym som är anslutna till systemet både runt om i Sverige och utomlands (det är inte bara må bättre utan också andra gym som du genom csm-travelpass kan träna på)
 
Hoppas detta hjälpte lite mer än innan, om inte är det bara att fortsätta fråga!
 
Ps: Om du hör av dig till mig kan jag rekomendera dig så får du komma dit och få rundvisning samt höra lite mer utav dom som jobbar där, då är det dom som kontaktar dig och du behöver inte vara orolig för det. Kram!
 

Kommentarer

Kommentera gärna här:

Ditt namn, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ej offentlig)

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0