4,98 + easyline-core


 
Sprang kilometrarna hemifrån till gymmet, ställde mig på crosstrainern innan första passet började. Körde easyline och sedan dödade jag magen under ett core pass. Eftersom jag kände mig fylld av energi och motivation ÄNTLIGEN! Kunde jag verkligen ge allt idag, det resulterade stumma ben, något yrslig och en mage som antagligen kommer få brottas med träningsvärk det närmsta dagarna, otroligt skönt!

Kommentarer
Linnéa Mickelsson

Hej Johanna! jag tänkte väl börja med att säga att jag läst din blogg ända sen du började träna. Bara för att ha lite koll på hur du lever och hur dina framsteg går och hur du ser saker och ting. Men sen började jag se saker som fick mig att ta upp alla mina röda flaggor, stoppskyltar och bara skrika NEEEEJ! För mycket du gör med träning och hur du känner angående olika grejer osv är tecken för de jag gjorde så enorma fel i. som att träna så mycket du gör och (som de verkar) äta så lite som du gör. alltså väldigt nyttigt. för de är så lite kalorier i de att du får inte i dig tillräckligt med energi för att orka. visst du kommer orka ett tag men är de verkligen nått du kommer orka hela livet? de tror inte jag iaf. om du inte börjar göra ändringar i de. För du verkar ju ha varit med om hjärtesorg och har haft en tuff tid nu på sistone och jag är 100% säker på att du använder träningen och maten för att förtränga de och för att kunna ha lite kontroll över ditt liv. de behöver inte va sant men de är de det verkar som i mina ögon. du ska veta att jag är inte ute efter att försöka hugga dig i ryggen eller få dig att sluta träna eller vad som helst liksom utan jag är bara väldigt orolig för dig. för jag vill inte att du hamnar i den sitts jag sitter i! de vill du verkligen INTE. de tar flera år att ta sig ur. så snälla ta bara till dig av vad jag säger. de behöver inte heller betyda att du kommer få ett ohälsosamt förhållande med mat eller nått men jag vill bara att du ska veta min oro och att jag är bekymrad. Jag försöker inte heller vara elak mot dig utan jag är bara 100% ärlig med dig. Så som jag känner. du behöver ju inte lyssna på mig om du vill men jag vela iaf få de sagt. Nej gud nu har jag babblat på som fan! Du får ha en jätte bra dag! Kraam på dig :)

Publicerat: 2013-07-15 Klockan: 16:10:05
URL: http://fightyourthoughts.devote.se
Gina Bäck

Hej Johanna! Jag har lite frågor som jag skulle vilja ställa.
Jag undrar först vilka övningar du gör i de olika muskelgrupperna och vilka övningar som är dina favoriter.
Och skulle inte du kunna visa lite mer foton och berätta vad du äter om dagarna, och hur fungerar det att äta hemma hos andra när du äter enligt en sorts diet?
Hur var det i början när du började träna, hur hittade du motivation? Kram!!

Publicerat: 2013-07-19 Klockan: 11:58:37
URL: http://ginaback.blogg.se/

Kommentera gärna här:

Ditt namn, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ej offentlig)

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0