Plusgymnasiet Q/A


 För mig är Plusgymnasiet den perfekta skolan! Vet att det varit mycket prat om "friskolorna" dom senaste åren, om man kan lita på en bra utbildning och professionella lärare? men min erfarenheter av friskola är endast positiv, till skillnad från när man gick i högstadiet eller hur många andra kommunala gymnasieskolor är så är skolan väldigt modern, vi använder dator på varje lektion (Alla får en varsin Macbook från skolan) lokalerna är nybyggda och fräscha, pedagogerna lyssnar verkligen på våra önskamål vilket har gjort att det finns många grupprum och soffor för att det ska vara mysigt och det blir en liten "hemma känsla" över skolan, lärarna är även unga och dom flesta väldigt nyutbildade vilket även det leder till ett modern undervisning som är anpassad efter oss, den tid vi lever i samt våran linje. När man börjar på gymnasiet handlar det givetvis mycket om att lära sig ta mer ansvar, men med hjälp utav lärarna kan man göra upp en plan, te.x om man skulle ha svårt med en uppgift kanske inte det viktigaste är att den kommer in före "dead-line" utan att du känner dig nöjd och att den kommer in före omdömen/betyg ska sättas. 

Jag personligen trodde att det skulle bli jobbigt att pendla varje dag men jag insåg väldigt fort att det var VÄRT det, jag tycker om att vara i skolan och känner mig trygg där, mina lärare är även mina vänner och jag respekterar och tycker om dom SÅ mycket! Att när jag för första gången satt mina fötter på skolan var jag en osäker 16-åring till att jag idag känner jag mig stark och målmedveten har jag mycket att tacka lärarna för, dom har alltid sett mitt fulla potential, alltid trott på mig och på så vis lyckats hjälpa mig att bli den bästa verisionen utav mig själv. 
När jag haft en dålig dag och livet piskat mig i ansiktet har jag kunnat suttit inne hos lärarna med mungiporna nere i marken medans dom kastat power på mig och även om jag suttit där inne 10min eller 2h så känner jag mig alltid så himla tacksam när jag går ut därifrån, tacksam för att jag valde just Plusgymnasiet.

Jag älskar min skola, kort och gott. 
 
 




Kommentarer

Kommentera gärna här:

Ditt namn, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ej offentlig)

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0