Du måste vara snäll. Emot dig själv


Stäng ute alla elaka ord som kastas på dig, stäng dom ute bara, låt dom gå in igenom ena örat och ut genom det andra fast helt ärligt jag tror du missar poängen där. Det kanske inte gör någonting till en början men det kommer, känslan av att någonting inte är rätt kommer att komma krypandes innanför skinnet på dig och vet du varför? Allt som påverkar dig negativt letar sig in i hjärtat på dig och tar plats där öppna sår redan finns, saltar dom kanske lite extra och sårar dig mer än du tror. Sen går du där och funderar varför det skaver i hjärtat, du kanske missar en hel hög med vackra människor som faktiskt skulle vilja göra allt för att ditt hjärta skulle vara helt. Men du är dum, dum emot dig själv framför allt för du vägrar öppna ögonen och se att det som faktiskt gör dig illa ligger dig närmare än vad du kunnat ana och enda anledningen är för att du är för snäll, för snäll för att se något annat än det fina i människor och då växer problemet mitt framför ögonen på dig men du kan inte se. 
 
Det är viktigt att komma ihåg sig själv och faktiskt också vara snäll emot sig själv. Nej, det är inte okej att ta emot skit för att man är den man är och man ska faktiskt inte omringa sig utav människor som inte tillåter en att känna, som inte tillåter en att gå sin egen väg och ta sina egna beslut. Om det finns någon i ditt liv som trampar och trycker ner dig kanske det är dags att ta några stadiga steg därifrån för det kanske är vad som krävs för att du ska kunna blomma. 
 
 
 
 



Kommentarer
Cindy Östman

FAN va grym du är Johanna som skriver denna underbara text. Den fick mig att tänka inte bara en gång extra utan till och med två å tre gånger. Du är så stark som kan och vågar öppna upp dig så här!<3

Publicerat: 2013-11-28 Klockan: 23:46:06
URL: http://www.icaniwill.se/Cindy

Kommentera gärna här:

Ditt namn, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ej offentlig)

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0