5 gyllene


1) Sätt Mål - Men var noga med att sätta rimliga mål och inte sätta ribban för högt från början. Det bästa kan vara att börja med lägre och lätt nåbara mål för att sedan arbeta sig emot de större. Sätter man upp för stora mål ifrån början & "misslyckas" kan det enkelt bli att man ger upp. Det kommer inte vara enkelt och ingen har någonsin sagt att det är enkelt.
 
2) Skapa en spellista med peppande låtar - Allt blir så mycket enklare med musik i lurarna. Att stå på löpbandet och springa längre och längre med hjälp utav aviici, skrillex och andra remixer är det bästa. Låtar som gör dig glad och påminner dig om hur stark du tillslut ska bli. Här har ni min : Run.Sweat.Repeat
 
3) Mix It Up - Viktigt att hitta sin egen träningsform men även att variera träningen för att på så sett inte tröttna och ge upp. Dansa en dag, kör styrketräning en dag, kör kondition en dag osv. Var inte rädd för att testa nya saker.
 
4) Tänk på vem du vill vara - Hur vill du se ut, vad vill du ha för resultat och varför tränar du, vill du vara hälsosam och välmående? Go for it! Sluta dröm om det och ta tag i det. Idag, inte imorgon eller nästa vecka. "You can't lose weight by talking about it."
 
5) Planera - Gör ett schema i början utav veckan, planera vad du ska träna och se till att uppnå det. På så sett har du gett ett löfte till dig själv och kommer bli mer motiverad till att klara det.
 

Kommentarer

Kommentera gärna här:

Ditt namn, tack:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (ej offentlig)

URL:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0